SOCIAL MEDIA

black dress

3. februára 2018
Nemôžem tomu sama uveriť, že je to už týždeň od mojej stužkovej. Sama nemôžem uveriť tomu, že nosím zelenú stužku, že o pár mesiacov budem maturovať, a že o pár mesiacov skončí moje päťročné štúdium na strednej škole.

Úprimne, teším sa, že zmením prostredie, stretnem nových ľudí, chopím sa novej šance a budem žiť nejako inak, ako doteraz, no na druhej strane cítim smútok za tým všetkým, čo som prežila za toto obdobie na strednej škole. Ľudí, ktorých som stretla, zážitky, ktoré som prežila a dni, ktoré prešli ako voda. Neviem, príde mi to až také čudné, že o pár mesiacov budem mať 20. Necítim sa, že by som bola tak "dospelá". 

Takéto mýľniky sú však v živote dôležité. Ja si na svoju stužkovú, ktorá dopadla perfektne a na krásne spomienky, budem pamätať do smrti. Sú to také spomienky, pri ktorých sa začnete usmievať po ceste domov alebo do obchodu. Jednoducho také, ktoré sa vám vryjú do pamäte. 

8 komentárov :

  1. Black dress is so classic!

    * Electric Sunrise - Fashion and Lifestyle Blog *

    P.s. I'm currently hosting a $100 JORD watch giveaway!

    x

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš pravdu, niektoré spomienky sú naozaj také, ktoré sa človeku doslova vryjú pod kožu a do pamäti a vždy keď sa mu vybavia, tak je to také, ako keby sa to stalo len včera. :)
    A verím, že zmeny, ktoré ťa onedlho čakajú budú veľmi dôležité a skvelé, tak držím palce, nech všetko dopadne podľa tvojich očakávaní. :)
    Taktiež tie čierne šaty sú neskutočne krásne!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. páni,máš krásné šaty :)

    http://xoxoronnie.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jsem ráda, že máš na svojí stužkovanou tak krásné vzpomínky :) Mně za pár měsíců bude 23 a takhle dospěle si už vůbec nepřipadám, je to šílený, jak rychle všechno utíká..

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. You look gorgeous!Love this dress:-)

    http://www.lostindaydreams.com/

    OdpovedaťOdstrániť