SOCIAL MEDIA

when we were happy

29. apríla 2018
Kedy sme boli skutočn šťastní?
Boli to tie malé okamihy radosti, ktoré sme si ani neuvedomovali, no znamenali pre nás omnoho viac, ako sa na prvý pohľad zdalo.
Jazda v aute s kamarátmi pri dobrej hudbe a s hlasným smiechom, posedenia pri káve s ľuďmi, ktorých milujeme, nudné hodiny v škole, kedy sme si mysleli, že nič horšie nemôže byť a pritom to boli tak pekné časy!

Často si neuvedomujeme tie šťastné okamihy, pretože rozmýšľame nad tým zlým. Nad tým, čo sa stalo alebo nad tým, čo sa ešte len stane. To, čo sme pokazili, to čo sme nespravili dobre alebo to, čo sme nestihli. Obviňujeme sa za niečo, čo už nemôžeme zmeniť a čo sa nedá vrátiť späť. Ale poviem vám jedno. Netreba sa nad tým zamýšľať. Je to úplne zbytočné. Treba sa narovnať, pozerať dopredu a tešiť sa z toho, čo príde, pretože toho bude ešte naozaj mnoho.
Ja som vždy robila chybu, že som sa pozerala moc do budúcnosti a desila som sa toho, čo príde. Pravda je však taká, že budúcnosť príde tak či tak a obávať sa niečoho, je úplne zbytočné. Práve to je dôvod, prečo by sme samozrejme, mali rozmýšľať do budúcnosti a plánovať si rôzne veci, no určite by sme sa mali zamerať na prítomnosť a prítomný okamih, ktorý je veľmi dôležitý.
Tie malé momenty tvoria celkové šťastie a radosť zo života. Práve priatelia, rodina a blízki ľudia nám dávajú do života presne to, čo potrebujeme.

8 komentárov :

  1. Souhlasím, člověk si spíše pamatuje ty smutné chvilky a na šťastné většinou zapomíná. Jinak krásný outfit, to tričko je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I love zaful and that top looks fantastic on you 😘💞💖

    http://www.elegantduchess.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čím je človek starší, tým viac má v sebe zakorenené že k šťastiu potrebuje príliš veľa a momentálne šťastný byť nemôže, lebo nemá toto, hento, chýba mu tamto a keď to bude mať tak konečne spozná šťastie. Preto som sa rozhodla ostať večným dieťaťom a jednoducho som šťastná, lebo som zdravá. Lebo je zdravá moja rodina. Lebo môžem čítať čo chcem, lebo môžem ísť kam chcem, lebo žijem v mieri, lebo... Dôvod sa stále nájde.
    Prídu aj slabé chvíle ako PMS, smutná správa alebo nezdar. Prídu a budú tu stále. Človek si poplace ale musí ísť ďalej pretože život v smútku a stazovani sa na všetko možné je smutný a skutočne nešťastný.
    Deti to neriešia tešia sa z hlúposti a preto je dobré ostať dieťaťom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Love your look
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: TOUS DÍA DE LA MADRE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Happy new month beautiful. Love this outfit!! x

    Yiota
    PinkDaisyLoves

    OdpovedaťOdstrániť
  6. love the colour of your nails :)

    www.emmemablog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť