SOCIAL MEDIA

when I grow up

22. februára 2017
Keď som bola malá, zaujímali ma rôzne veci. V mojom okolí však nikto nerobil špeciálne aktivity okrem chodenia do školy a hrania sa vonku. Tými "špeciálnymi" aktivitami myslím napríklad tanec, aerobik či iné mimo školské aktivity, ktoré poznáte. Práve kvôli tomu som si užívala voľné poobedia po škole. Keď som bola piatačka, zisťovala som, že by ma to možno bavilo. Napríklad tancovanie, hranie na klavír alebo niečo podobné. Hovorila som si však, že je na to už "neskoro". Áno, mala som síce nejakých 10-11 rokov, no s takýmito aktivitami začínajú veľmi často deti už v škôlkach. V okolí ani nebol nikto, kto by so mnou chcel niečo takéto robiť, a tak som si povedala, že to nechám voľne plynúť a raz sa niečo nájde. Do strednej som nemala nič také, čomu by som sa v skutočnosti venovala. Bolo to vždy z niečoho trochu. Rada som kreslila, maľovala - tak som to občas robila. Neskôr som vzala do rúk digitálny fotoaparát a fotila som. Prírodu, kamarátov, proste všetko okolo seba. Založila som si blog, ktorý už neexistuje, a dávala som naň fotografie. Nakoniec som sa na to nejako vykašľala a hľadala sama seba.
Po tejto dobe, keď som si už myslela, že fakt nič nepríde a nič zo mňa nebude (naozaj som mala sama zo seba nervy, že nič neviem a nikdy nič nespravím :D) sa to zrazu udialo. Proste to odrazu prišlo a ja som vedela, že je to na celý život. Všetky tie aktivity, ktoré som dovtedy robili ma bavili akoby len tak na polovicu. Stále som ich robila len tak, aby sa nehovorilo. Áno, bavilo ma to, ale stále som vedela, že to nie je to pravé. Keď som uvažovala, čo chcem v budúcnosti robiť a na akú strednú mám ísť, nevedela som to. Proste som išla na tú, o ktorej sa hovorilo, že je najlepšia v okolí. Myslela som si, že sa za tých 5 rokov (áno, som na jedinej strednej, ktorá je na Slovensku päťročná, aspoň si to teda myslím) rozhodnem, čo chcem robiť. A v treťom ročníku som sa to konečne dozvedela. Proste som to nechala voľne plynúť a odrazu som vedela, že to, čo v živote chcem mám priamo pred sebou. Dá sa to jednoducho dosiahnuť, keď sa sebe budem tvrdo pracovať. Nedosiahnem to za jeden či dva mesiace. Dokonca ani za jeden rok. Dosiahla som to postupne a stále nie som ešte tam, kde by som chcela úplne byť, no som spokojná.
A čo je vlastne to, čo chcem robiť?
Písať.
Chcem písať a fotiť.
To je všetko.


 






29 komentárov :

  1. Lovely combo :D

    I want your bag :D

    NEW REVIEW POST | Yves Rocher: BB Cream Sublime 6 in 1.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nice coat and scarf:) You look great!
    Have a lovely day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je nádherný, inspirativní příběh. Abych byla upřímná, mám to tak nějak stejně. Doufejme, že se najdu, a budu spokojená tak, jako ty. ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nadi, krásny článok! Zo skúsenosti viem, že robiť to, čo ťa ozaj ozaj ozaj baví je dôležité, vtedy do toho dáš všetko, seba, dušu, čas... Tiež som mala obdobie, kedy som sa hľadala, skúšala som veľmi veľa vecí, nútila som sa robiť rôzne blbosti a nebolo to ono. Tiež chcem písať a fotiť, byť kreatívna a tvoriť.
    Držím palce a hlavne sa nevzdávaj, keď niečo nepôjde tak, ako si si predstavovala :*

    Flung out of space

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za nádherný komentár, ani nevieš, ako potešil! Som rada, že sa ti článok páčil a dúfam, že nám obom vyjde to, čo chceme ♥

      Odstrániť
  5. Amazing pictures and styling, great jacket!
    Have a lovely day :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ráda čtu tvoje články, vždy osobité :) Souhlasím, já taky chci zkusit co nejvíc věcí, abych viděla: jo, tohle se mi líbí a to nene :) Je o to poznat to svoje :) A může toho být víc. Tak žurnalistika? :) Držím palečky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár! ♥ Presne tak, žurnalistika by ma naozaj bavila, takže po strednej vyskúšam takúto vysokú :)

      Odstrániť
  7. I like how you styled this coat with that sweatshirt. I love this casual style. You look great!!
    Steal4Style.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. je veľmi krásne že takto vieš čo presne chceš :) dakedy mam aj ja ten pocit a iné dni mám pocit že blúdim ale má to tak asi takmer každý :)
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, aj ja mám niekedy ešte myšlienky, čo by sa dalo aj iné robiť, no vždy by som chcela popri tom písať :)

      Odstrániť
  9. What a lovely look! You are stylish yet casual. Thanks for sharing :)

    Kisses,
    Le Style et Moi
    https://lestyleetmoi.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To jsi docela šťastlivec, že sis dala takhle brzo shit together. Já furt necím, co s životem.
    Jinak jsi samozřejmě úchvatná.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak musím povedať, že som sa hľadala dosť dlho, pretože mnohí okolo mňa už dávno vedeli, čo by v živote chceli :) Ja som aj človek, ktorý má veľmi rád plánovanie a byť v takej "istote". Uvidím však, či to ostane tak :) Ďakujem :)

      Odstrániť
  11. Super outfit. You are looking fantastic.

    www.themomentsbyela.pl

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super outfit. You are looking fantastic.

    www.themomentsbyela.pl

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Stunnning look! The outfit suits you so well :)
    What about following each other on bloglovin? <3

    Caro x
    http://nilooorac.com/
    Nilooorac on Facebook: https://www.facebook.com/nilooorac/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Nádherný outfit, moc ti to sluší . :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. So nice!!

    http://Loraroad.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť